wo 16/01 2013
Start to Run trainingen

Start to Run trainingen

Vanaf zaterdag 9 maart a.s. start Runnersworld Eindhoven in samenwerking met Eindhoven Atletiek weer aan een nieuwe zesweekse cursus voor beginnende hardlopers. Gaan we ook deze keer starten met een groep van boven de 100 beginners?

Altijd al eens willen beginnen met hardlopen? Dit is je kans om fit het voorjaar in te gaan!

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run. Je leert hardlopen door in 6 weken op te bouwen van 1 minuut tot zo’n 20 minuten. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park of op de atletiekbaan. De conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Wat is Start to Run?
Op steeds meer plaatsen in Nederland zie je groepen en individuele hardlopers. Ook jij wilt wel beginnen, hardlopen lijkt je wel wat want het is makkelijk in je drukke leven in te passen! Maar die eerste stap is zo lastig. Want wie neemt zich niet regelmatig voor om te gaan lopen en eindigt dan toch weer op de bank of een terrasje? Runnersworld Eindhoven begrijpt dat en wil je graag helpen. Daarom bieden we het Start to Run programma aan.

‘Ik wist niet dat ik dit in me had’ is een veel gehoorde reactie. Start to Run is het beste begin van je weekend. Je krijgt conditie en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel!

Op zaterdag 9 maart start de nieuwe Start to Run cursus van Runnersworld Eindhoven en Eindhoven Atletiek. Vanaf die datum krijg je als beginnende loper zes zaterdagen achter elkaar looptraining onder deskundige begeleiding. Doordeweeks mag je (zonder extra kosten) meetrainen met de recreanten van Eindhoven Atletiek. Bij iedere zaterdag-training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, de looptechniek, trainingsopbouw, juiste kleding en goed schoeisel. Daarnaast ontvang je een functioneel hardloopshirt. De cursus wordt afgesloten met deelname aan een testloop. Na zes weken ben je in staat om minstens drie kilometer hard te lopen.

Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Al meer dan 50.000 anderen gingen je voor! Op een laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers.

Start to Run heeft een groot aantal voordelen. De belangrijkste op een rij:
• Meer energie
• Groter zelfvertrouwen
• Afvallen
• Betere gezondheid
• Sociale contacten

De trainingen starten op zaterdag 9 maart vanaf atletiekbaan de Hondsheuvels aan de Orpheuslaan te Eindhoven.

Meer informatie is te vinden op www.starttorun.nl Je kunt je inschrijven voor het trainingsprogramma via https://starttorun.atletiekunie.nl/Home/inschrijven

Deelname aan Start to Run kost maar € 45,- en voor dat bedrag krijg je zes weken trainingen van professionele coaches, die je gaan helpen om 20-25 minuten achtereen te kunnen hardlopen. Daarnaast krijg je (online) advies en trainingsschema’s, een functioneel hardloopshirt, Start to Run Magazine en drie edities van Runner’s World Magazine. Ook fijn: je bent vier maanden lang gratis lid van de Atletiekunie, en dat levert je korting op producten en evenementen van de Atletiekunie op én je bent verzekerd tijdens het lopen. Wie niet helemaal alleen op pad wil buiten de zaterdagen om kan voor € 7,95 de Start to Run Running Coach© bestellen; het huiswerktrainingsschema voor op je mp3-speler met lekkere loopmuziek en begeleiding van Renate Wennemars.

We zien je graag verschijnen bij de hardlooptrainingen!

Vriendelijke groeten,

Sander Halin en Joop Broeders
Runnersworld Eindhoven
Willemstraat 2 (bij de Witte Dame)
5611HD Eindhoven
Tel.nr.: 040-2372337 

Reactie plaatsen
Naam
E-mail
Bericht
Reacties worden geladen...

| Specials |

54e De Hypotheker-Beekloop

54e De Hypotheker-Beekloop

woensdag 21 augustus a.s.

JOOP broeders op Facebook

| laatste reacties |

JoopBroeders.nl is powered by Cognito Concepts
sponsored by
Casadelmar