do 11/05 2017
De Groote Heide Trail

Eerste De Groote Heide Trail

Op 23 april vond de eerst De Groote Heide Trail plaats. Een prachtige trail door het natuurgrenspark De Groote Heide. Het hardloop evenement De Groote Heide Trail is een initiatief van Tom Liebrand en Marc van Dijk. Er waren twee afstanden; 15 km en 29 km.

Op 23 april vond de eerst De Groote Heide Trail plaats. Een prachtige trail door het natuurgrenspark De Groote Heide. Het hardloop evenement De Groote Heide Trail is een initiatief van Tom Liebrand en Marc van Dijk, De Groote Heide is al 20 jaar hun trainingsgebied. Er waren twee afstanden; 15 km en 29 km.

De kennismaking met dit prachtige natuurgebied beviel de lopers goed. In De Groote Heide zijn honderden kilometers aan trails te vinden. De Groote Heide is een gevarieerd en veelzijdig natuurgebied van uitzonderlijke waarde. Het 'Natuurgrenspark' omvat maar liefst 6000 hectare prachtige natuur. Vanaf de groene zuidkant van Eindhoven tot een eind over de Belgische-Nederlandse grens richting Hamont-Achel en Neerpelt. Dankzij de unieke biodiversiteit behoort De Groote Heide in de top-tien van Europese natuurgebieden.  Supermooi en een prachtige speeltuin voor trailrunners.

 

Meer informatie over het Natuurgrenspark De Groote Heide >

Download trails in De Groote Heide >

Fotoimpressie De Groote Heide Trail >

 

De Groote Heide Trail 2017

Reactie plaatsen
Naam
E-mail
Bericht
Reacties worden geladen...

| Specials |

54e De Hypotheker-Beekloop

54e De Hypotheker-Beekloop

woensdag 21 augustus a.s.

JOOP broeders op Facebook

| laatste reacties |

JoopBroeders.nl is powered by Cognito Concepts
sponsored by
Casadelmar