do 30/08 2012
Runamine Krampen en Spieren

Runamine Krampen en Spieren

Creatine-ethylester en Magnesium zijn de belangrijkste bestanddelen van het product "Krampen en Spieren" van webwinkel www.runamine.nl Ten opzichte van "gewone creatine" is het voordeel dat er veel meer terecht komt in de spieren. Een ideaal middel voor hardlopers die last hebben van stijve spieren en/of spierkramp!

Creatine en Magnesium is een goede combinatie voor mensen die veel last hebben van stijve spieren en spierkramp  tijdens het sporten/lopen. Magnesium helpt om de spieren en zenuwen te ontspannen, Creatine helpt om spiermassa te verhogen.

Wat doet creatine-ethylester meer dan creatine alleen?

Het grote verschil zit in het percentage dat in de spieren terecht komt. De gewone creatine wordt soms maar voor 10-30% opgenomen, afhankelijk hoe lang men het al gebruikt. De eerste dagen is de opname het grootst. Snel wordt creatine in oplossing en onder invloed van (maag)zuur omgezet in het onwerkzame creatinine. In oplossing passeert creatine de maag wel snel en kan voor de bekende resultaten zorgen.

Creatine ethylester kan niet meteen afgebroken worden. Door de lipofiele eigenschappen (meer op vet lijkende eigenschappen) trekt het molecuul gewoon door de celmembranen naar binnen. Extra insuline, alfa-liponzuur of koolhydraten zijn nu niet nodig. De opname is 99%. Het niet opgenomen deel gaat niet zwerven en alsnog water aantrekken.
 

Reactie plaatsen
Naam
E-mail
Bericht
Reacties worden geladen...

| Specials |

54e De Hypotheker-Beekloop

54e De Hypotheker-Beekloop

woensdag 21 augustus a.s.

JOOP broeders op Facebook

| laatste reacties |

JoopBroeders.nl is powered by Cognito Concepts
sponsored by
Casadelmar