do 30/08 2012
Website terug van zomerreces

Website terug van zomerreces

Mijn website is even op zomerreces geweest, maar vanaf nu wil ik deze weer regelmatig van allerlei loopinformatie gaan voorzien.

Overigens ben ik zelf ook op vakantie geweest en mijn vrouw en ik hebben genoten van de vakantie in Turkije. Ik heb het vaak druk en dan is het ook wel nodig om regelmatig eens stoom af te blazen. Na afloop van de marathon van Eindhoven eindigen er weer een paar loopprogramma’s en wordt het weer wat rustiger. Een mooie kans om voor een tweede keer op vakantie te gaan!

Inmiddels zijn weer een aantal projecten afgesloten waar weer de nodige energie in is gestopt.

Bij de Eef Kamerbeek Games was ik verantwoordelijk voor de werving van de buitenlandse atleten. Ondanks een wat mindere begroting zijn we er in geslaagd om een kwantitatief en kwalitatief goed deelnemersveld te regelen.

De primeur van de 1eDe Burgh-Karpenrun is uitstekend verlopen. Een sterk deelnemersveld en meteen ook een mooie opkomst van atleten en recreanten. We gaan verder bouwen aan deze wedstrijd en gaan er een mooie, goed georganiseerde  wegwedstrijd van maken.

De Hypotheker-Beekloop is ook weer achter de rug en alles is bijzonder gestroomlijnd verlopen. Het draaiboek is nog verder verbeterd en hier kunnen we de komende jaren goed mee vooruit.

Maar uiteraard staan er ook weer een paar projecten gepland:

Start to Run: Reeds diverse malen hebben we dit loopprogramma’s voor beginners georganiseerd. Het verbaast ons steeds weer dat de vijver van beginnende lopers blijkbaar nooit is leeg gevist. Ook voor deze keer staan er al weer 65 namen op de deelnemerslijst en de 100 gaan we vermoedelijk ook deze keer weer halen!

Marathonexpo:  Samen met Joost Bouwman (KONA Benelux), Sander Halin (Runnersworld Eindhoven) en Jeroen van Duursen (Runnersplaza) vorm ik dit jaar de nieuwe organisatie van de Marathon Expo. We willen er een kort en bruisend evenement van maken.

De Marathon Expo wordt gehouden in het Beursgebouw op vrijdag 12 oktober van 11.00 tot 21.00 uur en zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Naast diverse stands met hardloopkleding, hardloopschoenen en accessoires, zal er ook het nodige te beleven zijn met optredens van onder meer sport- en dansscholen. Er is ook een hoek waar de bezoekers van de expo onder het genot van een drankje en/of hapje de optredens rustig kunnen bekijken. Als iemand een goed idee heeft om de expo verder op te vrolijken dan vernemen we dit graag!

Er worden tijdens de twee expo-dagen meer dan 20.000 bezoekers verwacht. Dit is dus een uitgelezen kans voor bedrijven om zich te presenteren. Mocht je een bedrijf weten dat interesse heeft dan vernemen we ook dit graag! Naast het huren van een stand zijn er laagdrempelige manieren om het bedrijf te presenteren.

Lichtjesroute Run 2012: Voor de 3ekeer organiseren Brooks, Runnersworld Eindhoven en de Stichting Marathon Eindhoven de Lichtjesroute Run 2012. De limiet van 250 was bijzonder snel gehaald en inmiddels staan er al weer ruim 50 personen op de wachtlijst. Aan mij de taak om te kijken of ik extra lopende en fietsende hazen kan regelen. 

Reactie plaatsen
Naam
E-mail
Bericht
Reacties worden geladen...

| Specials |

54e De Hypotheker-Beekloop

54e De Hypotheker-Beekloop

woensdag 21 augustus a.s.

JOOP broeders op Facebook

| laatste reacties |

JoopBroeders.nl is powered by Cognito Concepts
sponsored by
Casadelmar